Actueel

Actueel

  • Het nieuwe Raamwerk

    Afgelopen maandag heeft de Kunststichting Meierijstad het nieuwe raamwerk met de visie voor de komende jaren aan wethouder Menno Roozendaal aangeboden. Hier de video: https://youtu.be/TWl-gQUuuGI

  • Mapping Meierijstad

    Kunststichting Sint-Oedenrode is Kunststichting Meierijstad geworden. De stedelijke kunststichting verkent momenteel de inhoudelijke, ruimtelijke en organisatorische kaders voor een nieuw Masterplan voor kunst in de publieke ruimte Een mer-à-boire!

  • Terugwandelen door het Roois Landschap

    Al enige tijd geleden hebben we het boekje “Terugwandelen in het Roois Landschap” uitgegeven. Voor iedereen te verkrijgen voor € 14,95 bij BRUNA Sint-Oedenrode Bij onze eindpresentatie van het project “Duizendjarig Woud” hadden we dat meer in het nieuws willen brengen. Via Facekook hebben we het al wel gepromoot maar nu toch ook maar eens via de website.We zijn bezig om Kunststichting Sint-Oedenrode af te sluiten en blijven Kunststichting Meierijstad. Het model van Kunststichting Sin-Oedenrode blijft overeind. Het boekje geeft een overicht van 25 jaar Kunststichting Sint-Oedenrode.

Reacties zijn gesloten.