Bijeenkomst van Gastvrij Meierijstad op de Vlagheide

Cecilia Vissers en Benno Hijl van KSM waren 7 juni op een bijeenkomst van Gastvrij Meierijstad op de Vlagheide. Dit om zich te oriënteren i.v.m. een kunstwerk binnen de projectplannen van de gemeente. Er was een grote belangstelling vanuit heel veel organisaties. De dag begon met koffie bij de “De Orangerie” waarna de belangstellenden in groepen op weg gingen voor een rondleiding over het terrein. Naast een wandeling door de natuur werden enkele initiatieven van plaatselijke ondernemers bezocht. Na afloop van de rondleiding was er nog een lunch bij het “Goede Leven” Veel deelnemers waren enthousiast en verrast over de mooie natuur, de heuvels en waterpartijen. Kortom een prettige en nuttige dag en een hartelijke en gastvrije ontvangst door de bewoners en ondernemers van de Vlagheide.

http://verenigingvlagheide.nl/

https://www.bezoekmeierijstad.nl/locaties-overzicht/1269333789/recreatiegebied-de-vlagheide

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.